Počasí z In-Pocasi.cz
Betlémské světlo na Baštíně 2013 Tisk Email
Napsal uživatel Administrátor   
Neděle, 01 Prosinec 2013 10:47

Staňte se na malou chvíli poutníky a přijměte naše srdečné pozvání ke krátkému zastavení u ruiny bývalého kostela Svatého Jana Křtitele a kláštera benediktinského proboštství Baštín. Dne 22.prosince 2013 tři hodiny po poledni bude možné odnést si odtud do svého domova záři Betlémského světla.

Program celé akce :

  • cca 15:00 hod. sraz a přivítání příchozích u teslínského kláštera
  • cca 15:10 hod. povídání na téma „Brdské kříže“
  • cca 15:20 hod. oslava stmívání společnou poutí do nedalekého Míšova

Po celou dobu setkání bude možné převzít si Betlémské světlo.

Několik organizačních poznámek :

Rádi bychom Vás poprosili, abyste dbali opatrnosti při cestě od kláštera se světlem v brdských lesích. Zvolte proto prosím vhodnou „lucerničku“. Na místě bude k dispozici omezený počet jednoduchých „lucerniček“ přímo od organizátorů. I přesto Vás touto cestou prosíme, abyste se nezávazně e-mailově zaregistrovali na adrese Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript nebo na tel.č. +420 731 446 487. V e-mailu prosím uveďte počet Vámi registrovaných účastníků, zda budete mít svoji „lucerničku“ a zda se zúčastníte společné podvečerní poutě z kláštera do Míšova. Pokud byste se akce rádi zúčastnili a nevíte přesně, kde se klášter nachází nebo snad máte strach, že byste v brdských lesích zabloudili, nezoufejte! I tuto skutečnost uveďte do e-mailu a připojte i Vaše telefonní spojení. My se o Vás rádi postaráme i při cestě ke klášteru. Všechny Vámi zaslané informace nám budou sloužit především k bezproblémovému zajištění celé akce. Těšíme se na společné předvánoční setkání.

 

Pokud není uvedeno jinak, podléhá obsah těchto stránek licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte komerčně 3.0 Česká republika