Počasí z In-Pocasi.cz
Hlavní menu
Hlavní stránka
Historie a místopis
Vojenství
Cestopisy a reportáže
Turistika a sport
Mapa stránek
Fotogalerie
Kontakt
Brdská stopa
Brdská stopa
Aktuální zpravodajství
Lyžařské trasy
Ze života Horské služby
Počasí na Brdech (yr.no)
Webové kamery
Teslíny-automat. měření
Praha-automat. měření
Fórum kamzasnehem.cz
Objektivem HSB
Napište Brdské stopě
Brdská edice
Brdská edice
Knižní publikace
Fotografie z akcí
Staré brdské pohlednice
Kontakt na Br. edici, o.s.
Zdroje
Ke stažení
Odkazy
Toplist

TOPlist

Překlad / Translation
Osmistovky 2013 Tisk Email
Napsal uživatel Administrátor   
Středa, 11 Září 2013 20:49

Přijměte pozvání na podzimní výpravu, konanou v sobotu 12.10.2013. Letos bude hlavním námětem putování po linii (vesměs dávno zničeného) opevnění, náležejícího k tzv. Pražské čáře - téma již dříve důkladně zpracované v odkazovaném pojednání autorem Bronislavem Kormundou.  Budeme se tedy pohybovat přibližně po linii Řevnice - Mníšek, od níž můžeme párkrát odbočit k jiným zajímavostem, např. k poutnímu areálu Skalka a podobně. Sraz účastníků je naplánován na 9:10. (mírná změna kvůli příjezdu vlaku) na nádraží v Řevnicích (či jeho bezprostředním okolí).

O účasti dejte prosím vědět na e-mailovou adresu  Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript - přihlášení je zcela nezávazné, jde pouze o přibližný odhad velikosti skupiny a rozeslání případného upřesňujícího e-mailu. Sobotní pochod nebude náročný, s délkou kolem 20 km (+/- 15km), ovšem jeho nezanedbatelná část povede mimo cesty, t.j. vyhoví spíše Vibram než Gucci, Dior atp. Hlavní voj výpravy se bude v sobotu vracet zpět do Řevnic, je však samozřejmě možné se kdykoliv oddělit a zamířit na delší dvoudenní trasu - ideální příležitostí je asi odbočení po červené hřebenovce, ať už ku směrem Praze nebo od Prahy (Klondajk, Hradec atd.).

Osmistovky 2013
 

Pokud není uvedeno jinak, podléhá obsah těchto stránek licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte komerčně 3.0 Česká republika